Babysalmesang i Lindevang Kirke

Babysalmesang er et tilbud til børn fra 3-9 måneder og deres forældre eller bedsteforældre.

Timerne indeholder salmer, børnesange , dans og rim og lignende. Vi tilrettelægger timerne, så de helt små finder det sjovt at være med. På det enkelte hold er der max 12 børn, så vi kan tage hensyn til det enkelte barn. Musikken er klangfuld og vil stimulere børnenes hørelse, syn, kropsbevidsthed og fornemmelse for rytme og forskellige lyde. Vi bruger også rekvisitter, såsom rasleæg, vifter og sæbebobler. Efter hver undervisningen byder vi på en kop kaffe eller te.

Underviser: Louise Preisler.

Hvornår starter næste hold op?

Vi starter nye hold op fire gange om året (i januar, efter påske, i august og efter efterårsferien). Det vides pt. ikke, hvornår vi kan starte babysalmesang igen.

• Forløbet rundes af med en afslutningsgudstjeneste.
  • Undervisning foregår onsdage kl. 10-11 eller kl. 11-12

Pris og tilmelding

Pris for forløb på 8 undervisningsgange er 280 kr og for 9 undervisningsgange er den 315 kr.

Har du spørgsmål til babysalmesang og tilmelding, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret i den normale åbningstid.

Video om babysalmesang

Kan babyer synge salmer? Måske ikke helt, men det musikalske samvær i kirken – med mor eller far og kirkens musikpædagog –kan stimulere de helt små børn. Se videoen og få et indtryk af, hvordan babysalmesang i Lindevang Kirke foregår.