Babysalmesang i Lindevang Kirke

Babysalmesang er et tilbud til børn fra 3-9 måneder og deres forældre eller bedsteforældre.

Timerne indeholder salmer, børnesange , dans og rim og lignende. Vi tilrettelægger timerne, så de helt små finder det sjovt at være med. På det enkelte hold er der max 12 børn, så vi kan tage hensyn til det enkelte barn. Musikken er klangfuld og vil stimulere børnenes hørelse, syn, kropsbevidsthed og fornemmelse for rytme og forskellige lyde. Vi bruger også rekvisitter, såsom rasleæg, vifter og sæbebobler. Efter hver undervisningen byder vi på en kop kaffe eller te.

Underviser: Louise Preisler.

Hvornår starter næste hold op?

Vi starter nye hold op fire gange om året (i januar, efter påske, i august og efter efterårsferien). Næste to hold starter op onsdag d. 21. august og afsluttes onsdag d. 9. oktober.

• Forløbet rundes af med en afslutningsgudstjeneste.
  • Undervisning foregår onsdage kl. 10-11 eller kl. 11-12

Pris og tilmelding

Pris for de 8 undervisningsgange er 280 kr.

TILMELD DIG HER >>

Beløbet indbetales på konto 2191-0117 811 409. I feltet "meddelelse til modtager" angives "BSS" + barnets navn + dit fornavn (f.eks. BBS, Alma, Marie).

Vi sender en bekræftelse på, at I er kommet på holdet. Med din indbetaling af ovenstående beløb bekræfter du din tilmelding.

Har du spørgsmål til babysalmesang og tilmelding, er du velkommen til at kontakte kordegn Niels Nørby på e-mail lvk.kordegn@c.dk

Video om babysalmesang

Kan babyer synge salmer? Måske ikke helt, men det musikalske samvær i kirken – med mor eller far og kirkens musikpædagog –kan stimulere de helt små børn. Se videoen og få et indtryk af, hvordan babysalmesang i Lindevang Kirke foregår.

Datoer for babysalmesang

MAJ