Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Lindevang Kirke
kirke i en mangfoldig verden

Ombygning i kirken - Nyt, midlertidigt telefonnummer: 93 90 71 04

Ombygning i kirken - Nyt, midlertidigt telefonnummer: 93 90 71 04
Udgivet ons d. 16. aug 2023, kl. 09:57
Forsiden

Nu begynder den store elevatorombygning i Lindevang Kirke, og i byggeperioden vil mange ting være anderledes, end de plejer at være. Hvad betyder det for dig, der har din daglige gang i kirken og kirkens lokaler?

I store træk betyder det, at fra 21. august og frem til begyndelsen af december er adgangsforholdene ændrede. Derudover flytter kirkekontoret fra de vante lokaler til den modsatte ende af kirken, og kirkekontorets telefon- og åbningstider er begrænsede i byggeperioden. Mere om det herunder.

Adgang til kirken

Indgangen til selve kirken er uændret i hele byggeperioden. Man skal altså benytte samme indgang, som man plejer, når man skal til gudstjeneste, kirkekoncerter og alle andre kirkelige handlinger (bryllup, dåb, begravelse).

Kirkekontor, menighedslokaler og Mødestedet Den Brogede Verden

Under ombygningen flytter kirkekontoret til lokaler på 1. sal i den modsatte ende af kirken. Man skal benytte indgangen i den modsatte ende af kirken. Det gælder også, når man skal have adgang til menighedssalen i forbindelse med forskellige arrangementer dér (foredrag, babysalmesang, litteraturkreds, konfirmationsforberedelse, Pizza og familiefællessang, korøvning, kirkehøjskole osv.).

Der vil være skilte i og uden for kirken, som viser vej til de nye, midlertidige indgange.

Kontorets ændrede åbningstider

På grund af byggerodet i forbindelse med elevatorombygningen vil kirkekontorets åbningstider være begrænsede i byggeperioden.

Kirkekontoret vil være åbent for personlig betjening tirsdag og torsdag mellem klokken 10 og 13 begge dage. Der vil ikke længere være en fast dag om måneden, hvor der er længe åbent, men man har mulighed for at træffe aftale om betjening på udvalgte dage frem til klokken 18.

Midlertidigt telefonnummer til kirkekontoret

På grund af ombygningen vil der være et nyt, midlertidigt telefonnummer til kirkekontoret: 93907104. Telefontiden vil være den samme som kontorets åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 10-13. Derudover kan man altid henvende sig til kirkekontoret på mail: lindevang.sogn@km.dk.

Toilet for kørestolsbrugere

Vi tilstræber, at kirkens toilet for kørestolsbrugere vil være tilgængeligt i ombygningsperioden i videst muligt omfang. På enkelte tidspunkter kan toilettet være blokeret af entreprenørmaskiner og afspærring i forbindelse med elevatorbyggeriet, men vi forsøger at holde toilettet lukket i så begrænset omfang som muligt.

Ombygningens varighed

Det forventes, at ombygningen er færdig i begyndelse af december, og at alt er tilbage, som det var før – nu blot med en velfungerende elevator, så adgangsforholdene til 1. sal er forbedret.

Vi beklager byggerodet og alle de ulemper, der måtte være – men alt bliver godt igen-!