Lindevang Kirke
kirke i en mangfoldig verden

Ny præst: Marie Louise Østergaard-Hansen

Udgivet man d. 2. jan 2017, kl. 07:00
Aktuelt

Da Lisbet Müller er gået på pension den 31. december 2016 (afskedsgudstjenesten den 13. november 2016), har menighedsrådet her i efteråret haft til opgave at finde hendes efterfølger.

Lindevang Kirkes nye præst hedder Marie Louise Østergaard-Hansen. Marie Louise indsættes i embedet søndag den 8. januar 2017, og hun skriver her lidt om sig selv:

"Jeg hedder Marie Louise, er 40 år gammel og bor på Frederiksberg med min familie. Jeg glæder mig til at være præst ved Lindevang Kirke, tæt på min bopæl. Jeg kommer fra en halvtidsstilling som præst ved Rønnevang Kirke i Taastrup. Det er en stilling, der har været suppleret med andre 50% i diverse kirker, så jeg har samlet erfaringer og virket som præst i mange forskellige menigheder.

Jeg ser frem til at gøre de bibelske fortællinger nærværende, interessante og relevante i en kirke, hvor der lægges vægt på musikken og arbejdes med at lave vedkommende gudstjenester. Jeg vil gøre mit til, at kirken bliver ved med at være et åndeligt frirum for mennesker i alle aldre. Jeg ser frem til at møde jer alle sammen!"

Ophavsret: