Er Gud Hjemme? - SE BØRNEOPERA ONLINE

Udgivet tor d. 11. feb 2021, kl. 12:31
Aktuelt

I 2018 gæstede Operaen i midten Lindevang kirke med forestillingen "Er Gud Hjemme?"

I disse nedlukningstider er vi så heldige, at forestillingen nu er gjort tilgængelig for alle online.

"Tænk, hvis kirkerne var lukket for altid. Hvor skulle vi så mødes og forsamles om de vigtige begivenheder i vores liv; dåb, konfirmation, bryllupper, begravelser og ikke mindst roen i kirkerummet, hvor der er plads til at være stille og tænke sig om? For at få noget af det med hjem, har vi samlet en godtepose til jer fra operaen, som I kan nyde indtil vi igen kan samles og opleve levende teater i det virkelige rum", udtaler instruktør Pia Rosenbaum.

SE BØRNEOPERAEN HER