Lindevangsamtaler - Margrethe Auken og Erik A. Nielsen

Udgivet fre d. 14. jan 2022, kl. 15:07
Forsiden

Så er vi på banen med en ny omgang Lindevangsamtaler. På torsdag den 20. januar er det præst og politiker Margrete Auken der i samtale med sin ægtemand forfatter og professor emeritus Erik A. Nielsen vil kredse om ordet "Gå hen og gør ligeså".

Samtalen kommer til at handle om kristendommens poesi og praksis.

Lindevangsamtaler er en ny og mere spændende for for foredrag. Foredraget er jo en god, gammel måde at få noget at vide på. Men hvad sker der, hvis to mennesker, der kender hinanden, ja ligefrem er gift, taler sammen om deres viden og erfaringer?

Måske når de frem til dybere forståelse. Hvis vi andre får lov at lytte med, kan vi måske opnå det samme. Og det er dét, Lindevangsamtaler handler om.

Hver samtale tager udgangspunkt i et citat fra bibelen. Det er gratis at deltage, alle er velkomne. Og en kop kaffe og en småkage kan købes for en tier.

Vel mødt i Lindevang Kirkes menighedssal torsdag den 20. januar kl. 19-21.