Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Lindevang Kirke
kirke i en mangfoldig verden

Sommerkoncert

Dato
Fredag d. 16. juni 2023, kl. 17:00
Sted
Lindevang Kirke, Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Medvirkende
Det Danske Drengekor og Trio MAJ, dirigent Emil Ritter
Pris
Gratis adgang

Det Danske Drengekors Sommerturné går i 2023 til Frankrig og Belgien. Med sig i kufferten har de danske sange, viser og salmer i nye spændende arrangementer i krydsfeltet mellem  klassisk musik og folkemusiktradition .

Sangene itonesætter mange forskellige stemninger, historier og naturoplevelser, som de fleste kan genkende.

På turneen og ved koncerten i Lindevang medvirker Det Danske Drengekors rejsemakkere fra Trio MAJ - en trio bestående af akkordeon, violin og kontrabas.

Det Danske Drengekor
Det Danske Drengekors koncertkor er et højt profileret kor, der består af drenge i alderen 9-14 år. Gennem sit virke ønsker Det Danske Drengekor at skabe store musikalske oplevelser for små korsangere- på højt niveau.

Hvert år rejser Det Danske Drengekors Koncertkor på udenlandsturné. Det giver både øget fællesskab, musikalsk udvikling og horisontudvidelse, og drengene oplever, hvordan sang og musik er et sprog, der skaber glæde og åbner døre på tværs af landegrænser

Ud over turnéerne har Det Danske Drengekor mange andre aktiviteter. Koncertkoret optræder med et bredt repertoire i samarbejde med mange forskellige partnere, f.eks. til kirkekoncerter, i tv-shows, reklamefilm og ved større events.

Siden 1983 har koret haft et fast samarbejde med Det Kongelige Teater, hvor Det Danske Drengekor er fast leverandør af drenge som korsangere og statister til fortrinsvist operaer.

Korets dirigent
Emil Ritter har siden 2015 været dirigent for Det Danske Drengekor, hvor han også fungerer som arrangør og komponist. Emil er uddannet sanger fra DKDM og har sideløbende med sin dirigentkarriere sunget i en lang række kor og ensembler, bl.a. DR vokalensemblet, Holmens Kantori og Holmens Herrekvartet.

Trio MAJ
Mathilde Qvist, kontrabas - Anne Skærbæk, violin - Justine Hald Boesen, akkordeon