Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Lindevang Kirke
kirke i en mangfoldig verden

Jul med Det Danske Drengekor

Dato
Søndag d. 10. december 2023, kl. 16:00
Sted
Lindevang Kirke, Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Medvirkende
Det Danske Drengekor, dirigent Emil Ritter
Pris
100 kr./u. 12 år gratis

Det Danske Drengekor byder velkommen til en stemningsfuld julekoncert med de skønneste danske julesalmer og engelske carols, samt enkle nyere julehits…

Man kan til koncerten nyde, når drengene synger både dansk, engelsk, svensk og latin, både klassisk og populært, gammelt og nyt.
Også Korskolens drenge, fra 6 -9 år, optræder til koncerten.

Koncerten dirigeres af Emil Ritter og der afsluttes med en fællessalme, hvor publikum, traditionen tro, inviteres til at synge sammen med drengekoret.

Om Det Danske Drengekor
Det Danske Drengekors koncertkor er et højt profileret kor, der består af drenge i alderen 9-14 år. Gennem sit virke ønsker Det Danske Drengekor at skabe store musikalske oplevelser for små korsangere- på højt niveau.

Koncertkoret optræder med et bredt repertoire i samarbejde med mange forskellige partnere, f.eks. til kirkekoncerter, i tv-shows, reklamefilm og ved større events.
Siden 1983 har koret haft et fast samarbejde med Det Kongelige Teater, hvor Det Danske Drengekor er fast leverandør af drenge som korsangere og statister til fortrinsvist operaer.

Korets særlige kendetegn er den danske sangskat, både med traditionelle og nykomponerede melodier. Det Danske Drengekor har også en korskole, hvor drenge helt ned fra 6-års alderen inviteres til at lære at synge og indgå i det særlige musikalske fællesskab og dannelsesprojekt, som et drengekor kan tilbyde.