Begivenheden har allerede fundet sted.

Er Gud hjemme?

Lørdag d. 17. marts 2018, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Operaen i Midten (fire sangere og en musiker)
Gratis adgang

En opera for børn og deres familier (synges på dansk)
Aldersgruppe: børn fra 3. til 7. klasse

Hvis kirken lukker, hvor går Gud så hen? Hvad er det, man kan inde i en kirke og hvor kan man finde det, hvis man ikke kan komme i en kirke? Det er spørgsmålene der har sat gang i denne forestilling.

Forestillingen appelerer bredt, og med tekstens og musikkens underfundighed, alvor og sceniske fremstilling får både børn og voksne en god oplevelse.

Børnenes mening om forestillingen:
– Det var spændende – Det var sjovt – de var MEGA gode til at synge – de havde flotte kostumer – man forstod det de sang og det var dejligt – historien var god – det lød SUPER NICE ovre i kirken

Handlingen kort fortalt:
En engel ved navn Lucy, har mistet sine vinger, og er faldet fra sin sky ned i en helt tilfældig by, hvor hun nu arbejder som kirketjener. Da hun falder over et brev, der antyder at kirken skal lukkes, gør hun det til sin mission at forhindre dette. Hun må gøre noget godt for at få vingerne tilbage.

Tre mænd træder ind i kirken: Per Kash, arkitekt og entreprenør, Baldo Zarr, mørk gospelsanger og Mel Chi Horr, japansk sushikok. De har alle tre et brev, der giver dem råderet over kirkerummet, og de har alle tre en idé om, hvad den skal bruges til. Lucy bliver desperat, og bruger sin magi til at lukke dem inde i kirken, indtil hun har fået reddet trådene ud. I det fælleskab der opstår, diskuteres livets store spørgsmål: Hvem, hvad og hvor er Gud, og er han overhovedet hjemme?

Lucy opdager, at de tre mænds navne minder om ”De tre vise mænd”. Inspireret af dette, beslutter de tre sig for at drage ud i verden for at lede efter ”det guddommelige”. Lucys egen mission er mislykket, tror hun. Men idet hun tilsidesætter sig selv for at hjælpe de tre mænd videre, har hun uden at vide det, gjort sig fortjent til at få sine vinger igen, og kan flyve væk. Som en engel.

Musik: Lars Fjeldmose - Libretto: Lars Oluf Larsen - Idé/instruktion: Pia Rosenbaum - Scenografi/kostumer: Nina Schiøttz.

Opførelsen i Lindevang Kirke sker i samarbejde med Frederiksberg Provsti og med støtte fra Frederiksberg Kommunes Musikudvalg.