Begivenheden har allerede fundet sted.

Mozarts Requiem (UDSOLGT)

Dato Torsdag d. 6. december 2018, kl. 20:00
Kammerkoret og Orkestret Musica, Nina Bols Lundgren (sopran), Nana Bugge Rasmussen (alt), Emil Lykke (tenor), Torsten Nielsen (bas), dirigent Filipe Carvalheiro
UDSOLGT 100 kr./50 kr. (under 18/pensionister) via Billetto

Kammerkoret og -orkestret Musicas professionelle kunstneriske ledelse består af Filipe Carvalheiro og Walter Gaffron.
Filipe Carvalheiro er Master of Music in Conducting fra USA - læs mere om Filipe her. Walter Gaffron er tidligere koncertmester i DR og operaen i Lissabon, uddannet ved Nordwest Deutsche Musikakademie.

Billetsalg via https://billetto.dk/en/e/mozarts-requiem-tickets-306561 (er åben nu)
Salg ved døren fra kl. 19.15 hvis der er overskydende billetter.

Som altid ved koncerter i Lindevang Kirke tilfalder en del af billetindtægten socialt arbejde i Lindevang sogn - i dette tilfælde Julehjælpen 2018.