Begivenheden har allerede fundet sted.

Alle de voksende skygger - koncert

Dato Fredag d. 25. januar 2019, kl. 17:00
Kammerkoret Broccoli, dirigent Bo Asger Kristensen
50 kr.

En koncert om de korte dage og det nordiske sind
Kom, kravl med ind på vrangen af de nordiske lyse nætters poesi - nemlig de korte dages vintermørke eftertanke og skuen fremad mod lysere tider. På programmet står nordiske korværker af bl.a. Peterson-Berger, Bo Asger Kristensen, Carl Nielsen og Vagn Holmboe.

Om Kammerkoret Broccoli
Kammerkoret Broccoli er et ambitiøst og seriøst arbejdende kammerkor på i øjeblikket 18 sangere. Koret afholder årligt 5-10 koncerter, fortrinsvis i kirker. Koncerterne opbygges så vidt muligt omkring et eller flere temaer – eksempelvis madrigaler, romantisk musik eller i form af en variation af den klassiske koralpassion – med henblik på at opnå en harmoni og sammenhæng i koncertoplevelsen. Vi synger klassisk kormusik fra renæssancen til i dag – og vi lægger vægt på arbejdet med klang og udtryk.

De seneste år har de af større værker bl.a. opført Lars Sømods 'Requiem – En Sang om Tab og Tro' (fra 2000) sammen med professionelle sangsolister og Kammerklubben Kammerorkester. De har også sunget Rheinbergers Stabat Mater med strygekvartet, Niels W. Gades Elverskud og Faurés Requiem. Vi nyder godt af arbejdet med professionelle sangere og musikere, fx musikere fra Kammerklubben Kammerorkester, ifm. de større projekter.