This event has already taken place.

Sogneudflugt: Køge kunstmuseum, Køge kirke og Vallø Slotspark

MAJ

Dato Onsdag d. 22. maj 2019, Kl. 10:00 til kl. 17:00
Karen Peulicke
250 kr.

Sogneudflugt til Køge

Besøg på Køge Kunstmuseum, Køge kirke og Vallø Slotspark.

I år går sogneudflugten til Køge, hvor vi efter en kort tur gennem den gamle bydel med nogle af landets ældste byhuse, skal se kunstmuseets skitsesamling med Bjørn Nørgaards kartoner til Dronningens gobeliner. Vi spiser frokost på museet og kan derefter se Sct. Nikolai Kirke, som er nabo til museet. Kirken blev påbegyndt på samme tid som Køge blev grundlagt i slutningen af 1200 tallet. Efter opholdet i Køge by kører vi videre til det smukke skovområde ved Vallø slot, hvor vi skal drikke kaffe i de dejlige omgivelser.

Afgang fra Lindevang Kirke kl.10.00 Hjemkomst kl.17.00. Vi afslutter dagen med en kort andagt i kirken Pris: 250 kr. Tilmelding ved højskoleeftermiddagene 24. april og 8. maj eller på kirkekontoret.