Lindevang Kirke
kirke i en mangfoldig verden
Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

WOMAN

© Foto: Bredo Hjøllund

23
MAJ

Dato Torsdag d. 23. maj 2019, kl. 19:30
Sted Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg
Medvirkende
Ensemble Lydenskab
Pris
130 kr. / 70 kr. unge u. 18

Musikforum Frederiksberg præsenterer i samarbejde med Lindevang Kirke "Ensemble Lydenskab" og dette spændende koncertprogram
Ensemblet har fået komponeret en række nye værker til lejligheden og er samtidig dykket ned i repertoire af musikhistoriens kvindelige komponister, som præsenteres i et varieret og meget underholdende program. Genre er ingen barriere i denne koncert, og publikum vil opleve klassisk, rytmisk og alternativ moderne musik i skøn forening og i en nærværende formidling af ensemblets musikere. 

FORSALG HER

Musikforum Frederiksberg er et samarbejde mellem tre musikere, fløjtenisten Karolina Leedo, blokfløjtenisten Louise Hjorth og violinisten Christine Pryn.
De har alle markeret sig som nytænkere i forhold til programlægning og koncertform, og med Musikforum Frederiksberg skaber de et alsidigt musikalsk forum, hvor ideer og initiativer kan blomstre. En musikforening i nye klæder!
I kirker, gallerier, museer og kulturhuse på Frederiksberg vil de, sammen med deres ensembler og samarbejdspartnere, byde på koncerter med musik fra de seneste 800 år sat ind i nye rammer og kombineret med andre kunstformer. 
Musikforum Frederiksberg giver kulturen en aktiv stemme i samfundsdebatten og mellemfolkelige projekter.

Ophavsret: