Om værdier på Frederiksberg: CBS - Professor Bent Meier Sørensen

MAR

Dato Torsdag d. 19. marts 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Bent Meier Sørensen

Hvilke værdier følger med tidens smartphones og skærme?

Hvordan udfordrer de kristendommens menneskesyn?

Om foredragsrækken

Vi skal alle vælge. Hele tiden. Hver dag. Mange valg skal vi træffe i fællesskab. Vi er afhængige af hinanden. Derfor må vi tale sammen, og den samtale vil vi gerne invitere til.

Vi er så heldige, at der på Frederiksberg er mange steder, hvor samtalen foregår, og hvor man arbejder med konsekvenserne af samtalen.

Ledere fra disse steder vil være med i samtalen. De vil videregive deres tanker og erfaringer. Vi får mulighed for at fortælle om vores. Den sidste aften vil vi give os selv ordet.

Det koster ikke noget - ud over en tier for en kop kaffe og en småkage.

Arrangeret af frivillige medarbejdere i Lindevang Kirke

Mogens Hansen         Ejvind Post         Karl Erik Wienberg