Om værdier på Frederiksberg: Frederiksberg Ret - Retspræsident Christian Lundblad

Dato Torsdag d. 27. februar 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Christian Lundblad

Hvad stiller vi op med skyld, ansvar og tilgivelse?

Er det godt at straffe?

Om foredragsrækken

Vi skal alle vælge. Hele tiden. Hver dag. Mange valg skal vi træffe i fællesskab. Vi er afhængige af hinanden. Derfor må vi tale sammen, og den samtale vil vi gerne invitere til.

Vi er så heldige, at der på Frederiksberg er mange steder, hvor samtalen foregår, og hvor man arbejder med konsekvenserne af samtalen.

Ledere fra disse steder vil være med i samtalen. De vil videregive deres tanker og erfaringer. Vi får mulighed for at fortælle om vores. Den sidste aften vil vi give os selv ordet.

Det koster ikke noget - ud over en tier for en kop kaffe og en småkage.

Arrangeret af frivillige medarbejdere i Lindevang Kirke

Mogens Hansen         Ejvind Post         Karl Erik Wienberg