Om værdier på Frederiksberg: Hjemmene - ordet er vores

Dato Torsdag d. 2. april 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Karl Erik Wienberg, Mogens Hansen og Ejvind Post

Hvad mener du selv er rigtigt og forkert, godt og ondt?

Hvad vil du gøre ved det?

Om foredragsrækken

Vi skal alle vælge. Hele tiden. Hver dag. Mange valg skal vi træffe i fællesskab. Vi er afhængige af hinanden. Derfor må vi tale sammen, og den samtale vil vi gerne invitere til.

Vi er så heldige, at der på Frederiksberg er mange steder, hvor samtalen foregår, og hvor man arbejder med konsekvenserne af samtalen.

Ledere fra disse steder vil være med i samtalen. De vil videregive deres tanker og erfaringer. Vi får mulighed for at fortælle om vores. Den sidste aften vil vi give os selv ordet.

Det koster ikke noget - ud over en tier for en kop kaffe og en småkage.

Arrangeret af frivillige medarbejdere i Lindevang Kirke

Mogens Hansen         Ejvind Post         Karl Erik Wienberg