Højskoleeftermiddage: Med Folkekirkens Nødhjælp i Zambia

Dato Onsdag d. 20. november 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Espen Bock
Gratis

Espen Bock fortæller og viser billeder fra en rejse i efteråret 2018 med Folkekirkens Nødhjælp til Zambia. Hør om Zambias historie og kultur, og de mange nødhjælpsprojekter, der forsøger at afbøde konsekvenserne af de klimaforandringer, der rammer Zambia i disse år. Espen Bock er provstikoordinator i Frederiksberg Provsti.

Til Højskoleeftermiddage i Lindevang Kirke prøver vi at genskabe den stemning, man kender, hvis man har været på højskole.  Vi synger sange fra højskolesangbogen, der er samtale ved bordene, og så har vi altid en spændende foredragsholder på programmet.

Alle foredrag foregår i kirkens menighedssal. Kirkens præster er på skift værter ved møderne. Der er fri entré og ingen tilmelding. Kaffe/te og kage koster 15 kr.

Vært: Jonas Lucas Christy