Suppe og højskolesang for børn (6-12 år)

Dato Lørdag d. 5. oktober 2019, Kl. 12:30 til kl. 13:30

Suppe og højskolesang er et nyt initiativ ved Lindevang Kirke. Vi er en kirke der elsker at synge, og derfor synes vi, at det er vigtigt at lære vores børn nogle af sangene fra højskolesangbogen. Sidste år udkom Højskolesangbogen for børn og det er den, vi tager udgangspunkt i, når vi i oktober måned inviterer til suppe og en halv times sang lørdag formiddag.

Aldersgruppen er børn fra 6-12 år, dvs. at nogle børn ikke kan læse endnu. Det tager vi selvfølgelig højde for. Sangene vil blive præsenteret, men først og fremmest sunget i fællesskab evt. med enkelte fagter.

Arrangementet henvender sig til børn og deres forældre, men alle er velkomne. Sangene vi vil synge er følgende: Jeg er havren; Marken er majet; Septembers himmel; Mørk er november og løvfaldet slut; Det lysner over agres felt; Æbler lyser rødt; Nu falmer skoven trindt om land.

Hvis du også kan lide at synge og som forældre eller bedsteforældre ønsker at give nogle af vores klassiske danske sange og salmer videre til dit barn, så kom og syng med. Tag din nabo eller ven med. Man er velkommen til en skål suppe i salen ved siden af kirken først, eller man kan komme udelukkende til fællessangen.