Begivenheden har allerede fundet sted.

Højskoleeftermiddage: Klimaets tilstand

Dato Onsdag d. 18. september 2019, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Jesper Theilgaard
Gratis

Vejret opfører sig ikke, som det gjorde engang. Men hvad er det, der ligger bag disse forandringer vi ser, og ikke mindst hvad er risikoen for fremtiden. Meteorologen Jesper Theilgaard ser med sin baggrund i at formidle vejret gennem mere end 40 år, en væsentlig opgave i at formidle viden om de klimaændringer, der er i gang i øjeblikket. Med sit foredrag vil han give et letforståeligt indblik i den komplicerede debat om klimaets tilstand – men også give en fortælling om de muligheder, forandringerne giver.

Til Højskoleeftermiddage i Lindevang Kirke prøver vi at genskabe den stemning, man kender, hvis man har været på højskole.  Vi synger sange fra højskolesangbogen, der er samtale ved bordene, og så har vi altid en spændende foredragsholder på programmet.

Alle foredrag foregår i kirkens menighedssal. Kirkens præster er på skift værter ved møderne. Der er fri entré og ingen tilmelding. Kaffe/te og kage koster 15 kr.

Vært: Christiane Gammeltoft-Hansen