Højskoleeftermiddage: Anker - Tillidsmand og statsmand

Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg, Danmark
Henrik Hagemann
Gratis

Henrik Hagemann vil tegne et personligt portræt af fhv. statsminister Anker Jørgensen. Det gør han på baggrund af et nært og tillidsfuldt samarbejde i Nordisk Råd fra 1984 og en tryg personlig forbindelse lige til Anker Jørgensens død i 2016. Henrik Hagemann er fhv. generalsekretær i Nordisk Råd (1984-2009). Han har også været rektor for Marselisborg Seminarium.

Til Højskoleeftermiddage i Lindevang Kirke prøver vi at genskabe den stemning, man kender, hvis man har været på højskole.  Vi synger sange fra højskolesangbogen, der er samtale ved bordene, og så har vi altid en spændende foredragsholder på programmet.

Alle foredrag foregår i kirkens menighedssal. Kirkens præster er på skift værter ved møderne. Der er fri entré og ingen tilmelding. Kaffe/te og kage koster 15 kr.

Vært: Jonas Lucas Christy