Højskoleeftermiddage: Kejseren af Portugalien

Dato Onsdag d. 1. april 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Hattensens Alle 12, 2000 Frederiksberg, Danmark
Ingegerd Auken

Har du aldrig før holdt så meget af nogen, Jan, at du har fået hjertebanken af den grund? Spørger jordmoderen, da den fattige landarbejder Jan i Skrolycka får sin nyfødte pige i armene.

Fortæller og tidligere leder af Frederiksberg Friskole Ingegerd Auken genfortæller romanen ”Kejseren af Portugalien” af Selma Lagerlöf. Romanen handler om en grænseløs faderkærlighed. Da datteren forlader hjemmet, bliver Jan kastet ud i en længselsfuld desperation – Han tror, han er Kejser af Portugalien.

Til Højskoleeftermiddage i Lindevang Kirke prøver vi at genskabe den stemning, man kender, hvis man har været på højskole.  Vi synger sange fra højskolesangbogen, der er samtale ved bordene, og så har vi altid en spændende foredragsholder på programmet.

Alle foredrag foregår i kirkens menighedssal. Kirkens præster er på skift værter ved møderne. Der er fri entré og ingen tilmelding. Kaffe/te og kage koster 15 kr.

Vært: Christiane Gammeltoft-Hansen