We are updating our website design to improve the experience on our site.

Begivenheden har allerede fundet sted.

Allehelgenskoncert - Schuberts Messe i G-Dur

Søndag d. 1. november 2020, kl. 19:30
Hattensens Alle, 2000 Frederiksberg
Liv Larsen Lechuga (sopran), Gustav Wenzel Most (tenor), Magnus Mariegaard (bas), Schola Cantorum København, prof. kammerorkester, dirigent Sigrid Damsager

Program:

Schubert: Messe i G-dur
Brahms: Geistliches Lied
A cappella musik af bl.a. Thomas Tallis, Max Reger og Felix Mendelssohn

Schola Cantorum København er to klassiske kor på Musikhøjskolen, der begge blev grundlagt i 2005 af Sigrid Damsager. Den fælles profil er klassisk musik fra renæssance til nutid, en sund og rig korklang og et nærværende udtryk i koncerterne. Tanken er, at de to kor, Kvindekoret og Mandskoret, primært arbejder hver for sig med a cappella musik og så indimellem går sammen om større koncerter og projekter.

Begge kor har samarbejdet med forskellige andre ensembler f.eks. Damekoret fra Musikhøjskolen i Malmø, Ensemble Storstrøm, Katla Strings og mandskoret VGMK Veteraner fra Uppsala. Senest har Schola Cantorum i 2019 optrådt ved fire koncertforedrag under overskriften Klima og Kor med foredragsholdere som Connie Hedegaard og Jesper Theilgaard.

Sigrid Damsager er uddannet klassisk kordirigent fra konservatorierne i Aalborg og Stockholm. Hun har arbejdet med såvel blandet kor, vokalensemble, ungdomselitekor og børnekor som amatørsymfoniorkestre og professionelle operaopsætninger. Heriblandt Det svenske Radiokören, Aarhus Sommeropera, Eskilstuna Symfoniorkester, Operahögskolan i Stockholm.

Koncerten gennemføres med velvillig støtte fra Willliam Demant Fonden og Frederiksberg Kommunes Musikudvalg.