Aftensang m. reception - Korimprojekt2019

Onsdag d. 30. september 2020, kl. 17:00
Christiane Gammeltoft-Hansen & Lars Nielsen Sardemann
Gratis

Nu kan du igen opleve korimprovisation live ved en gudstjeneste i Lindevang Kirke. Det sker når folkekirken på Frederiksberg i samarbejde med Lindevang Kirke præsenterer KORIMPROJEKT2019 ved dette fyraftensarrangement.

Projektet har ønsket at introducere korimprovisation som kirkemusikalsk  fornyelse i en gudstjenestesammenhæng og opleves derfor også bedst netop dér - i samklang med læsninger, refleksioner, bønner, salmesang og orgelklang.

Projektet peger også på at korimprovisation er for alle der har to ører at høre med, en stemme at synge med og som kan lege og fortælle en god historie. Ved denne Aftensang kan du høre Lindevang Kirkes sangeres bud som vi håber vil inspirere flere kor og korledere til at lege med fremover!

Efter Aftensang er der reception med en lille forfriskning og kort præsentation af udgivelsen "10 blikke på den levende Gud" - de to korudgivelser og tilhørende små film.

Med:

Lindevang Kirkes kor under ledelse af Lars Nielsen Sardemann.

Liturg: Christiane Gammeltoft-Hansen