Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Lindevang Kirke
kirke i en mangfoldig verden

Nyheder

Babysalmesang

Tilmelding til nye hold.

Start 17. august og 26. oktober.

Se mere her

 


Markusevangeliet forfra

Gennem næsten et år har Lindevang Kirkes præster læst og prædiket over hele Markusevangeliet.

Du kan læse alle prædikener her 

 

 


Musik i indbakken

Bliv opdateret på, hvad der sker på Lindevang Kirkes musikscene. Tilmeld dig vores nyhedsbrev med nyt om koncerter mm. Så har du overblik over de musikalske oplevelser, du skal glæde dig til. Tilmeld her


Nadversalme

Lindevang Kirke har taget en ny nadversalme i brug. Nadversalmen er en del af nadverritualet og synges af kirkens menighed og kor. Teksten er Grundtvigs, og melodien er ny, skrevet af kirkens organist Lars N. Sardemann. Læs mere


Kirkebil

Der tilbydes en taxa til de der ønsker at deltage i gudstjenester eller andre arrangementer i Lindevang kirke, men som ikke selv kan komme til kirken og hjem igen. Få yderligere information ved at klikke her.

Aktuelt

Den brogede verden, samvær og samtale


Billede med sæbebobler

Tilmelding til babysalmesang åben

25. august 2021 starter vi to nye hold i babysalmesang op - kl. 10 og kl. 11.

Timerne indeholder salmer, børnesange , dans og rim og lignende. Vi tilrettelægger timerne, så de helt små finder det sjovt at være med.  Musikken er klangfuld og vil stimulere børnenes hørelse, syn, kropsbevidsthed og fornemmelse for rytme og forskellige lyde.

Læs mere og tilmeld dig her

   


Kirkens altergang

Kirkehøjskole 2021: Med åndens og kunstens assistance

Programmet til årets kirkehøjskole i Lindevang kirke er nu blevet offentliggjort. Vi spørger,  hvordan kunst, filosofi og ånd inspirerer vores samfundssyn, livssyn og menneskesyn og gør os bedre i stand til at forstå, hvad vi kommer af og hvor vi er på vej hen. Med åndens hjælp vil vi efterspore det, der ikke kan tælles, vejes og måles, men som ikke desto mindre er livgivende.

Læs mere her >>

Kalender

Hvem er vi?

Lindevang Kirke ligger ved Peter Bangs Vej

 

Lindevang Kirke ligger ved Peter Bangs Vej – cirka 100 meter vest for Dalgas Boulevard. Den røde murstensbygning fra 1926 er i sig selv et besøg værd – ikke mindst på grund af det karakteristiske tøndehvælv i træ og Jens Urups dramatiske freskomaleri.

 
Læs mere om kirken her >