Musik

Tangenter på klaver

 

Ønsker du at følge Lindevang Kirkes musikliv lidt tættere, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev for musik nederst her på siden.

Kirken byder på mange koncerter hvert år - fra rock til barok. Som i kirkens øvrige arbejde er det vigtigt for os at afspejle de mange interesser og grupper, der findes i sognet.

Derfor har kirkens to organister hhv. en rytmisk og en klassisk profil, og hele fire kor indgår i det daglige musikliv: kirkens rytmiske kor Vocalicious, de seks professionelle klassiske sangere, der udgør kirkens motetkor, Det Danske Drengekor samt det dygtige amatørkor Solsikkekoret.

Koncertansvarlig

Ønsker du at tilbyde en koncert eller høre om udlånsbetingelserne for kirken til koncertformål, så kontakt venligst koncertansvarlig organist Lars Nielsen Sardemann – kun telefonisk henvendelse 22883503 (undt. mandag).Noder

Frivillig - ROADIE! Er du glad for musik og kunne tænke dig at nyde musikken fra første parket og samtidig give en frivillig hånd med, så kan vi altid bruge flere hænder til koncertafvikling, billetsalg, brandvagt mv. - kontakt venligst koncertansvarlig organist Lars Nielsen Sardemann.

 

 

 

Ønsk en solo!

Overvejer du at give familiens begivenhed i kirken en lille personlig signatur?
Så book en af vore dygtige sangere til en solo - hør mere hos organist Lars Sardemann lsardemann@gmail.com