Kirkekoret

Kirkekoret deltager i koncert

Lindevang kirkes kor ses her i aktion under opførelsen af J.S. Bach tabte/rekonstruerede Markuspassion.

 

 

Ønsk en solo

Overvejer du at give familiens begivenhed i kirken en lille personlig signatur?
Så book en af vore dygtige sangere til en solo -
hør mere hos organist Lars Sardemann lsardemann@gmail.com
 

Josefin Kaminski

Josefin Kaminski – Sopran

Musikalsk baggrund

I en alder af 16 fik jeg en brændende interesse for klassisk sang, efter flere år med undervisning i klaver og fløjte. I 2015 tog jeg bacheloreksamen fra Kammarmusikprogrammet i Västerås, hvorefter jeg startede på kandidatuddannelsen i sang ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Der studerede jeg hos Eva Hess-Thaysen og tog min eksamen i 2018.

Største musikalske oplevelse

Det var da jeg oplevede operaen Turandot af Puccini i Stockholm. Nina Stemme sang hovedrollen og der var magi i huset hele aftenen. Der var et enormt kraftigt bifald da vi endelig fik lov at klappe, og mange mennesker havde tåre i øjnene. Det var så smukt.

Maria Kontra

Maria Kontra – Mezzsopran 

Musikalsk baggrund

Uddannet på Det Kgl. danske Musik-konservatorium i Kbh. og dernæst ved operaskolen på Royal Academy of Music i London. Siden 2006 free-lance solist i både
opera-, kirkemusikalsk- og kammer-musikalsk sammenhænge i ind- og udland.

Største musikalske oplevelse

Som tilhører: Da jeg som 5-årig oplevede Figaros Bryllup på DKT. Jeg græd som pisket hele vejen hjem i toget, fordi jeg ikke ville have, at den var slut.

Unni Trap Lund

Unni Trap Lund – Alt

Musikalsk baggrund

Privat sangundervisning ved Bonna Søndberg og Bodil Øland. Har sunget i kor siden 8 års alderen og har siden 2006 sunget fast i kammerkoret Camerata. Desuden assisteret i semi- og professionelle kammerkor og ensembler. Af og til benyttet som solist ved korkoncerter.

Største musikalske oplevelse

De mange opførelser af J.S.Bachs Matthæuspassion, samt min medvirken som altsolist i Dvoraks Messe i D-dur samt uddrag af Stabat Mater med Søborg Motetkor.

Kristian Bordoy

Kristian Bordoy – Tenor

Musikalsk baggrund

Jeg har haft min musikalske opvækst på Den Jyske Sangskole og i Herning Kirkes Drengekor, hvor jeg i flere år var korets faste tenorsolist. Jeg har villet være operasanger siden jeg var 9 og i 2013 søgte jeg ind og blev optaget på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor jeg nu studerer under operasanger Jens Krogsgaard.

Største musikalske oplevelse

Det må enten være at høre Coplands Appalachian Spring i Berliner Philharmonien eller da jeg sammen med resten af konservatoriets sangere fik lov til at synge Verdis Requiem i samme fantastiske sal.


 

Pepijn Eijgenraam

Pepijn Eijgenraam – Bas

Musikalsk baggrund

Jeg er født i Holland, opvokset med sang- og klaverundervisning og læste klassisk sang på Det Kgl. Musikkonservatorium i Den Haag. Har været både korsanger og solist i professionelle og amatør-projekter. I 2013 flyttede jeg til Danmark og har været fast medlem af kammerkoret Camerata siden 2014.

Største musikalske oplevelse

Det må være en solokoncert med Hollands største mandskor Mastreechter Staar (fra Maastricht). Her sang jeg bl.a. Griegs Landerkennung, hvor omkring 150 sangere svarede mig i musikken. Kæmpe imponerende!