Kirkekontor

Kontakt kirkekontoret

Fra 21. august til 12. december 2023 foregår der en ombygning i Lindevang Kirke, hvor der bliver installeret en elevator.

Under ombygningen flytter kirkekontoret til lokaler på 1. sal i den modsatte ende af kirken. Man skal benytte indgangen i den modsatte ende af kirken. 

Der vil være skilte i og uden for kirken, som viser vej til den nye, midlertidige indgang.

Kontorets ændrede åbningstider

På grund af byggerodet i forbindelse med elevatorombygningen vil kirkekontorets åbningstider være begrænsede.

Kirkekontoret vil være åbent for personlig betjening tirsdag og torsdag mellem klokken 10 og 13 begge dage. Der vil ikke længere være en fast dag om måneden, hvor der er længe åbent, men man har mulighed for at træffe aftale om betjening på udvalgte dage frem til klokken 18.

Midlertidigt telefonnummer til kirkekontoret

På grund af ombygningen vil der være et nyt, midlertidigt telefonnummer til kirkekontoret: 93 90 71 04.

Telefontiden vil være den samme som kontorets åbningstid: Tirsdag og torsdag kl. 10-13. Derudover kan man altid henvende sig til kirkekontoret på mail: lindevang.sogn@km.dk.

E-mail: lindevang.sogn@km.dk - Har du behov for at sende sikker mail til kirkekontoret (fx med følsomme persondata) skal du benytte dette link. (Hvad er sikker mail?)

Telefon: 93 90 71 04 i kontorets åbningstid. Bedemænd uden for åbningstid, se nedenfor.

Adresse: Hattensens Alle 12, Frederiksberg – benyt indgang A.

Kirkekontorets åbningstider

Mandag  -  Lukket
Tirsdag   -  10.00 - 13.00
Onsdag  -  Lukket  
Torsdag  - 10.00 - 13.00
Fredag  -  Lukket
Weekend  -  Lukket

Kontakt kirken uden for åbningstid

Hvis du i tidsrummet lørdag-mandag står i den situation, at du har brug for at få planlagt en kirkelig handling i den kommende uge (fx en bisættelse eller begravelse), så opfordrer vi dig til at sende en e-mail både til kordegnen på lindevang.sogn@km.dk og til den kirkebogsførende præst på jlch@km.dk

Er du bedemand, og har du behov for at komme i kontakt med kirkekontoret, benyt venligst akut-telefonen: 40 24 20 32, normal svartid mandag-fredag 9-17, forvent længere svartider i weekenden.

MobilePay til kollekt/indsamling

71 3 71 (Husk altid at noter indbetalingsårsag i kommentarfeltet)

Her finder du os: